27/1/09

OBRIM UNA NOVA PARADETA, AQUEST BLOG DE SUPPORTERS RATLLATS!


COMUNICAT DE LA DIRECTIVA D'SR17 - 27 DE GENER DE 2.009

Amics i amigues, ratllats i gent del hockey, ens canviem de casa. Sí, marxem d´aquest domini, de www.supportersratllats.com, per estrenar un nou tipus de web per al nostre col·lectiu d´aficionats de l´Egara: el blog d´SR17. A partir d´ara, ens trobareu en exclusivitat a supportersratllats.blogspot.com, ja que l´actual domini deixarà d´estar operatiu aproximadament a mitjans de febrer.

L´explicació del nostre trasllat és que per decisió d´aquesta Directiva, i per les ocupacions dels qui la formem, considerem que la millor opció per seguir tenint un web d´SR17 és canviar el format i els continguts de la pàgina oficial de Supporters a Internet. L´alt cost econòmic de l´actual estructura, la gran dedicació que requereix, així com l´aparició de Club Egara Hockey Digital News i motivacions personals de Xavi Salvatella, el fins avui webmaster d´aquest portal, fan que optem per la solució més viable de totes.

Cal que us diem que amb el nou web canviem els continguts i el tipus de pàgina. Tindrem un blog. Un web que seguirà sent informatiu, però a partir d´ara principalment de les activitats i convocatòries d´SR17. Per a la informació general del hockey de l´Egara, d´un temps ençà www.egara.es/hockeynews n´informa amplíssimament. També hi trobareu, com fins ara, fotos, videos, i algun que altre text d´opinió dels columnistes habituals, d´altres socis del Club Egara o d´experts del hockey.

Amb aquest comunicat us volem fer coneixedors del nostre canvi de web. I us esperem, és clar, al nou blog de Supporters Ratllats. Ha estat un plaer compartir durant gairebé tres anys aquest racó de la xarxa. Però ja ho diu la dita, millor renovar-se que morir. Tot, per mantenir la flama supporter; un sentiment que no abandonarem mai.

SEMPRE SUPPORTERS! SEMPRE CLUB EGARA!


DIRECTIVA SUPPORTERS RATLLATS - SR17

4 comentaris:

  1. Tot honor ser el primer supporter que comenta un notícia, em tingut una gran pérdua amb l'adéu de www.supportersratllats.com, però estic segur que la flama de SR17 seguirà viva en aquest blog!!

    Sempre supporters i sempre club egara!!


    tonnetii

    ResponElimina
  2. COM MES SEREM MES I GUANYAREM,EM COMUNICACIO I AMICS DEL HOCKEY

    ResponElimina
  3. Espero que aquest blog tingui tant interes com la pagina web dels "supporters rallats". I que aviat molts adeptes a l'hoquei i el club pengin resultats, notícies e imagenes de totes les categorias.

    VISCA L'EGARA

    ResponElimina
  4. ei molt qapo el blog pero jo vull keabans de samana santa abans de anar a hamburg feu una botiga com feieu abans de polos bufandes camisetes.... jo em vaig comprar un polo pero em va petit ei fune

    ResponElimina