21/9/09

DUES DECISIONS ARBITRALS INCORRECTES ENS IMPEDEIXEN RETENIR EL TÍTOL CATALÀ

No ha estat possible. Després de guanyar clarament al Barcelona a semifinals, el nostre Divi ha perdut avui la final del Campionat de Catalunya a les acaballes del partit. Tot plegat, en un partit amb dues parts clarament per cada equip. L'Atlètic ha estat tan superior a la primera part, com ho ha estat l'Egara en el segon temps. Els gols d'oportunisme de Pere Castelló i Xavi Lloveras han portat la igualada fins als últims minuts. Allí, dues decisions injustes del veterà arbitre Rafa Ruiz han decidit la final.

Quan l'Egara més buscava el triomf, ha disposat de diversos penals. En un d'ells, l'Atlètic provoca una falta que hauria d'haver estat penal de nou. Ruiz ho ha obviat i Pepe Romeu ha fet, a posteriori, infracció de peus. Els visitants han muntat una contra molt ràpida que ha acabat en un penal amb el que Xavi Ribas feia l'1 a 2. Mancaven pocs segons, però l'Egara no s'ha rendit i ha forçat un altre penal, aquest ja amb el temps acabat. L'ha llançat Pepe Romeu i Pol Amat ha rematat en l'aire, en un cop que permet el reglament actual, el rebot de Pol Garcia-Gascón. Ruiz, de nou protagonista contra els interessos ratllats, ha assenyalat un nou penal tot anul·lant el gol legal. En l'últim intent el porter visitant ha enviat perfectament a córner el tret de Romeu, evitant una prórroga que hagués estat el més just.

I així, l'Egara no ha estat capaç de renovar el títol, en un partit amb una primera part molt grissa i per oblidar, però amb un segon temps que convida a l'esperança, a creure en aquest jove grup, de cara a l'imminent inici de la Lliga. Supporters hi serem per seguir animant als nostres!