12/2/09

"el calaix del temps"

per Marc Lloveras

Encetem nova secció en el blog d'SR17!! Remenant caixes amb àlbums de fotos gairebé oblidats i els quals la meva jove memòria no dóna abast, he trobat imatges prou interessants com per fer-les arribar als seguidors de www.supportersratllats.blogspot.com

Començarem per una de prou antiga. En aquells anys els Beatles ja feia temps que feien plorar les seves fans i creaven moda de cabells llargs, les noies joves vestien amb faldilla curta i eren criticades per les seves àvies, les Ray-Ban d'estil aviador es venien com a xurros i la vespa o la movillette eren les motocicletes més cotitzades a l'aparcament del Pla del Bon Aire. Els estics tenien la punta llarga i eren de fusta, l'escut de la camisa era rodejat per un gran requadre blau marí i el pantaló anava per sobre el melic i amb prou feina arribava al genolls, el camp nº1 era d'herba natural, i el nº2, de sorra.

Jo mirant a la imatge següent n'he reconegut uns quants, i això que alguns han canviat força desde aleshores. Com sempre però, n'hi ha que "foten la mateixa cara". I una última curiositat, cap cara femenina. Algú sap a quin any es van començar a veure faldilles i estic jugant plegats a l'Egara? Ho deixo a l'aire, estic segur que el Cesc Llongueras o el sr.Pi ens ho sabrien dir.

Així doncs, foto de l'escola de hockey que data del 21 de juny de 1973.

clica a la imatge per veure-la més gran.

Tens fotos antigues i vols que les publiquem en aquesta secció? escaneja-les i envian's-les en format .jpg a supportersratllats@gmail.com, si vols amb un breu comentari de la imatge, de l'època o del dia exacte en que va ser feta la foto. Les publicarem encantats!!

9 comentaris:

  1. Miquel Tubau, Martí Lloveras, Jordi Badiella, Pedri Marcet, Quico i Timón Salvatella, Miquel Pi, Jaume Comerma... i el Cesc, clar!!!

    Que bona!

    ResponElimina
  2. eeeep, que us en deixeu molts dels encara corrent pel club!!!
    va, anue dient: llenço pistes:
    ricard bermudez, pere font, pere arch, lluis freixa...

    ResponElimina
  3. Mes a la llista, Joan Jorda,Toni Mata,Jan Gali,Pere Comerma,Jaume Molins,Vicenç Llobet,Lluis Torredemer,Jaume Torredemer,i un dubte,entre el Pere Arch,i el Miguel Tubau, potser que sigui el Corbera,ex president del ATHC.

    ResponElimina
  4. atenció amb el noi de les guardes mata de cabell amb rinxols i ullers incloses....es en Jan galí..magnífic document!

    ResponElimina
  5. JFK, Pere Arch, al costat del Lluis Freixa, q sta al costat del....Jan Gali, com diu l'anonim..
    Pere Font, el segon de l'esquerra, a baix
    Jordi Comerma, tb hi es

    ResponElimina
  6. jfk, el que dius es un tal Alex fernandez....gacela per la dreta, que ha desaparescut del mapa ratllat

    ResponElimina
  7. jaume torredemer....i un irreconeixible RAMON AMESCUA!!!!!!!

    ResponElimina
  8. ¿Sabeu qui es el que está asentat al costat del Ricardo Bermudez? Ni mès ni menys qu´el fins ara president de la secció d´Hockey del ATHC.
    2ª fila assentats,2º de la esquerra.

    ResponElimina
  9. A la segona fila començant per abaix, el sisè començant per l'esquerra es el Llorenç Vilanova

    ResponElimina