16/4/09

DISPOSITIU ESPECIAL DE SUPPORTERS RATLLATS PEL PRIMER PARTIT DE SEMIFINALS DEL PLAY-OFF'08-09


Amics i amigues supporters a ratlles,



voldríem aprofitar el nostre blog per explicar-vos el dispositiu especial que hem preparat a Supporters Ratllats per tal de poder donar el màxim suport i animació al nostre Divi en el vital partit de semifinals del play-off de lliga contra el Polo aquest diumenge. Per tant, volem fer-vos saber que:



1. la "Grada Jove" se situarà a la part baixa de la tribuna del camp número 1 del Pla del Bon Aire,a la part dreta mirant-ho des de la gespa, exactament en la mateixa posició que va ocupar SR17 en el darrer gran esdeveniment internacional al Club Egara: el KO16 de l'EHL de la temporada passada.



2. aquesta zona estarà senyalitzada i delimitada, però malgrat aquest fet, reclamem un esforç a tota l'afició perquè sigui quina sigui la situació a la graderia de tots els aficionats ratllats, en tot moment estiguem animant a l'equip.



3. la concentració de supporters grans i petits queda fixada per les 12 hores, aproximadament a la mitja part del partit del Femení, a la zona infantil just al costat de la pista de tennis artificial.



4. Supporters Ratllats no regalarà més bufandes ni material d'animació, així que us demanem a tots que vingueu amb tot el material blanc-i-blau que tingueu a casa. Considerem que la iniciativa personal en aquest sentit ha de primar per sobre de l'esforç d'un col·lectiu prou responsabilitzat en organitzar altres accions.



i 5. no poden marxar amb la victòria! El Polo és diumenge el nostre rival i junts, equip i afició, hem d'aconseguir ser nosaltres els qui ens avancem en l'eliminatòria. No podem defallir en cap moment. Hem de guanyar i guanyarem. Volem aquesta lliga i l'aconseguirem entre tots! Força Divi!



SEMPRE SUPPORTERS, SEMPRE CLUB EGARA!

3 comentaris:

  1. Nois, el vostre discurs està caducat. M´agrada molt la ilusió que teniu, i les hores que hi dediqueu, però a l´Egara s´han de canviar moltes coses.
    Entrenadors, jugadors que no es mereixen estar al primer equip i que hi són perque els seus PAPAS ho han fet tot perque hi fossin, la junta, comprada per molts interessos, etc, etc.
    Prou de fer el ridicul, com un Polo com aquest pot guanyar-nos?? L´excusa de que tenen el Pol i el Quintana ja no existeix.
    Fora Pablo Diaz, Fora Pere Arch, fora jugadors mediocres sense sang com Romeus, Dinares, etc.
    Prou de que el Sr Tubau estafi al club cobrant molts diners i fingint lesions sovint. Ja n´hi ha prou.
    És l´hora del canvi.

    ResponElimina
  2. Missatge caducat????? Quin missatge tenen els Supporters?? El d'animar i passaru bé amb l'Egara. Com pot estar caducat aquesta manera de veure les coses???? El que està caducat es els qui porten els equips i el club, i la merda de fitnessalut aquesta. Ah, i el que tambe esta caducat es els que nomes saben criticar com tu i encara es hora que foteu alguna puta cosa per l'Egara.

    ResponElimina
  3. ei si molt be mols anuncis del partit pro mr de supprters jo i molts altres nens i nenes i vam anar am la ilucio de ke i aguesin supporters ke teniu molts timbals pitus banderes i de tot a kasa els martinez i no u feu servir no se si es els 4 anys pero anar a veure un partit de hockey i nomes mirar es vastant avorrit als nens ens agrada animar en aquesta noticia el punt 1 no i havia re sanyalat i en el punt 2 ke segons l'estat de la grada i haviem de ser no tots i erem pero i els supporters ke i eren no espero ke aquest diumenge i agi gen ok

    ResponElimina