2/3/09

"el calaix del temps"

per Marc Lloveras

Seguim amb la secció de fotos antigues per recordar vells temps de l'egarisme.

Avui repassem un dia important per la història del club, i més per la nostra secció de hockey. No eren anys de crisi, o al menys no se'n sentia a parlar tant com ara. El primer equip de la casa no jugava a DHA, i no pas perquè no en fes mèrits, sinó simplement perquè no existía, eren temps de "primera division nacional".

Aquest cop, però, no veureu cap integrant del primer equip d'aquells temps perquè la fotografia que ens han fet arribar (Jan Galí, moltes gràcies!) correspon a un partit entre les escoles de l'Egara i del CDTerrassa per innaugurar el CAMP Nº2!!

Si si, fixeu-vos-hi bé! Un immens aparcament de sorra ocupava les actuals pistes de pàdel i tennis, i un majestuós cobert de bruc feia de tribuna on avui dia hi tenim totes les noves instal·lacions (pavelló, classes d'activitats dirigides, piscina coberta, etc). Probablement si en aquells anys parlessim d'"spinning" o de "pilates" ens titllarien de sonats.

De sonats a SR17 ho som bastant, tot i això la memòria no ens arriba a tant a causa de nostra joventut així que us demanem ajuda per posar noms i cognoms als personatges de la foto (alguns que surten vestits de blanc i vermell són actualment ratllats fins la mèdul·la), i per situar-la històricament en el temps, com a míninm quin any era.



clica a la imatge per veure-la més gran.

Ja ens han arribat diverses fotos d'altres èpoques!! Tens fotos antigues i vols que les publiquem en aquesta secció? escaneja-les i envian's-les en format .jpg a supportersratllats@gmail.com, si vols amb un breu comentari de la imatge, de l'època o del dia exacte en que va ser feta la foto. Les publicarem encantats!!

4 comentaris:

  1. Ostres,aquesta si que es dificil,jo nomes he reconegut,uns 4 o 5 del Egara, Cañameres,Anter,Trullas,Molins,i un del CD. Toni Planas,que ja no es entre nosaltres. el camp ni idea on es, em sorpren per aixo la cantitat de gent, i com a curiositat, els homes la majoria amb traje i corbata, potser es els anys 65-70.

    ResponElimina
  2. Drets,ratllats:
    Rius(p),Anter,Trullas(Altisen),Canyameras,Molins,Masdefiol,Blanc?,vidal
    a baix:
    LLoveras,Arch,Castello,Gali,j.c.Garcia,Viver,Mata.del Terrassa sembla que alguns son.Ubach,Colomer,Termes,Alvarez?,Roset?,Planas,M.GUILA,J.TOST,Pechame.

    ResponElimina
  3. Derrera del cobert de bruc hi ha el camp de tir al plat que tambe ha tingut el seu olimpic.
    I recordo anar a recollir "cartuchos" despres dels partits.

    ResponElimina
  4. penja el comentari tindria que ser mes facil.
    la primera vegada no surt i s'ha de repetir?


    tots van trajats com diu el primer comentari perque es un dia molt important per el club.
    El camp nº 2 donara alas per creixa.

    ResponElimina