30/3/09

EXITÀS DE FESTA PELS 4 ANYS!!

Des de la directiva de Supporters Ratllats - SR17 volem agraïr a tota la gent que va venir a la festa de celebració del nostre quart aniversari, el qual tambè és vostre ja que sou tots qui formeu SR17 i feu que la continuitat sigui possible. Moltíssimes gràcies!!

Passades les campanades que feien canviar de dia el Bluff ja era ple. Tothom conversava am tothom, la companyia era grata i l'ambient de gran festa. Més endavant el Molina del Vallès va fer la seva aparició estel·lar per fer el sorteig de material cedit pels jugadors dels primers equips de la casa, als quals hem d'agraïr sincerament les seves aportacions (mil gràcies Carrera i Clapés; Edi; Paki; Ramon i David Alegre; Quico; i Glòria). Un cop repartits els regals era el torn pels esperats premis jugador i jugadora SR17 de l'any: David Alegre i Anna Lloveras eren els successors de Pere Arch i Anna Comerma, i s'enduien l'estick que els acredita com a guanyadors.

La festa es va allargar fins a altes hores la matinada. Moltes gràcies a tots de nou i esperem seguir gaudint de la vostra presència als pròxims esdeveniments!! Com sempre, ens veiem a la grada!!



ambientàs al bluff



el Molina del Vallès apareix en escena



sorteig de material esportiu cedit pels jugadors




entrega dels premis SR17



jugador i jugadora SR17 de l'any

1 comentari:

  1. jo soc masa petit per nari pro si pogues segir ke mo agues passat de conya moltes felicitats seguim axi

    ResponElimina