24/3/09

NO ET QUEDIS SENSE LA TEVA DESSUADORA DE SUPPORTERS RATLLATS!!!

Ja has vist la nova dessuadora de Supporters Ratllats??!! No et quedis sense la peça de roba més supporter del moment. Compra-la per tu i per als teus des de només 35 euros! És d'un sol color, el blau, amb tots els detalls blancs, per fer els colors del nostre estimat Egara.


Tens totes les talles a la teva disponibilitat:

NENS: 4, 6, 8, 10 i 12 anys.
ADULTS: XS, S, M, L, XL, XXL


I dues opcions per fer-ne la teva comanda:

- amb el logo del nostre patrocinador Monyat al darrere: 35 euros.
- sense el logo de Monyat: 40 euros.



Pots fer la teva comanda a través del correu electrònic, detallant les talles i el preu que vols pagar-ne (35 o 40 €) a supportersratllats@gmail.com. O bé per telèfon als següents capos de la màfia supporter: Mitas Sanromà (649.218.261) o Marc Lloveras (618.616.260).



Si no saps exactament quina talla vols... AQUEST DIUMENGE AL LLARG DEL MATÍ PODRÀS PROVAR-TE TOTES LES TALLES DE MOSTRA A LA PARADA QUE SR17 TINDRÀ A LA TERRASSA DEL XALET DEL CLUB.

VINE I ENCARREGA LA TEVA DESSUADORA SUPPORTER!

Una peça de roba única per mostrar els teus colors i per portar-la en tots els partits que vulguis d'aquest emocionant final de temporada!

SEMPRE SUPPORTERS, SEMPRE CLUB EGARA!

2 comentaris:

  1. Jo ja la tinc, la vaig encarregar la semana pasada i diumenge me la van donar!!! esta guapíssima!! moltes felicitats supporters, sou uns cracks! visca l' Egara!!!

    ResponElimina
  2. AQUEST DIVENDRES DIA 27 A PARTIR DE LES 23.30 I FINS LES 6 DEL MATÍ: FESTA 4ART ANIVERSARI DE SR17 AL BLUFF (C/PRAT DE LA RIBA, 24, TERRASSA) US HI ESPEREM!

    ResponElimina